Nagy örömünkre szolgál, hogy weboldalunkat olvasod, és stúdiókat választottad. Célunk elsősorban a szépség, és egészség harmóniája, ennek megtartása.

Szeretnénk, ha Te, szépülni vágyó vendégünk, egy kellemes, családias környezetben töltődhetnél fel, és ha csak pár órára is, kiszakadnál a hétköznapok taposómalmából. A mi kis „Szépség dobozunkban”  bőven válogathatsz szolgáltatásaink széles választékából.

Várjuk érdeklődésed, kérdésed, kérésed stúdiónkkal,  szolgáltatásainkkal kapcsolatban, és örömmel fogadjuk észrevételeid.

Mottónk: Beauty Box – A szépség elérhető!

A csapat

Bosznay- Feuerbach Angéla

A Beauty Box szépségszalont 2000 tavaszán álmodtam és valósítottam meg. Azóta törekszem arra, hogy kellemes légkört biztosítsak Neked és kollégáimnak. Sminktetoválónak, és kozmetikusnak lenni nem csupán foglalkozás, hanem elhivatottság és egyben hobbi is. Célom, hogy szakmai tudásom legjavát adva segítselek abban, hogy ne csak szép legyél, hanem annak is érezd magad.

Rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, konferenciákon, hogy mindig a legújabb trendeket, anyagokat, technikákat, gépeket, és sminktetováló pigmenteket hozzam el Neked.

Trendközelben

Kiss Klaudia
Kiss Klaudia vagyok, a Beauty Box Kozmetikus tagja.

Azért választottam ezt a szakmát, hogy a nők életét színesítsem. Nagy örömöt okoz,ha valami igazán különlegeset alkothatok.
Úgy gondolom, hogy a kozmetikus művész, és pszichológus is egy személyben. Ezért Én nemcsak a külső, de a belső harmóniára is törekszem. Egy-egy kezelés, szépészeti beavatkozás után az elégedett arcok kifejezik a teljes megújulást, ezzel elérve azt, hogy sugárzóak legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Képzések

Szeretném mindig a legújabb technikákat és trendeket nyújtani Vendégeimnek és a Velem dolgozó kolléganőimnek, ezért mindig részt veszek a legjobb hazai és külföldi bemutatókon, konferenciákon, mesterképzéseken.
Feuerbach Angéla

A galéria megnyitásához kattints a képre

Jelentkezz be hozzánk!

Várunk sok szeretettel!