A tartós smink megkönnyíti életünket: nincs rúzselkenődés, rúzsfoltok, maszatos szemöldök. A szemkontúr is tökéletessé válik, a szemüveges hölgyek sem fogják félrerajzolni a pillatövet. Eső-, uszoda- és napálló, melegben sem olvad le. A tetoválás előtt megrajzoljuk a vonalakat, ezt, Te pillanatról pillanatra láthatod. A konzultáció fontos, hisz a végleges formát 1-2 évig viselni fogod. A természetes összkép a kezelés után három héttel alakul ki. Korrekcióra szükség lehet, ezt célszerű 1-3 hónapon belül elvégezni. Persze az elkészült sminktetoválás csak egy váza a sminknek, amit feldobhatunk különböző szemfestékekkel, szempillaspirállal, szájfénnyel, rúzzsal.
Trendközelben
Több mint testőr
A sminktetoválás színeit rövid időn belül letompítja a bőr.
A 3D hatás a divat az ajaktetoválásban.
Tartós sminkkel gyorsabb a reggeli készülődés.
Különleges ajándék Karácsonyra hölgyeknek.

Szemöldök tetoválás:

A szemöldök tetoválás sokféle színben, formában, típusban, mindenkinek egyénileg készül, attól függően, hogy mennyire szeretnél természetes hatású szemöldököt. Választhatsz, a microblading, szálas géppel készült szemöldök tetoválás, púder hatású satír, és hagyományos satír között, vagy ezek kombinációja is lehetséges.

Szálas szemöldök tetoválás:

A száltechnikával készült szemöldök képes arra, hogy finom és észrevétlen maradjon. Feladata, hogy a tekintetedre terelje a hangsúlyt és észrevétlenül kiemelje arcod harmonikus vonásait. Vékony szálakkal utánozzuk a szemöldököt, a megfelelő pigmentet a bőr és a haj színével harmonizálva választjuk ki.

Tekintsd meg munkáinkat a KÉPRE kattintva!

Microblading:

A microblading egy új eljárás a szemöldök tartós pigmentálására. A szemöldökszálak nem tetováló géppel, hanem egy finom,penge-szerű kézi eszközzel készülnek, melyben apró tűk találhatók egymás mellett elhelyezve.
A módszer azok számára ideális, akik még természetesebb, realisztikus hatású szemöldököt szeretnének.

A microblading eljárással kialakított szálak hajszálvékonyak, íveltek. Kevesebb pigment van a bőrben, közelebb a bőr felszínéhez, ezért ugyan sokkal természetesebb, mint a sminktetováló géppel készített szemöldök, de 1-2 évente célszerű korrigálni, ha szeretnénk az eredményt megőrizni.
Frissen, közvetlenül készítés után sötétebb hatása van, de megfelelő ápolás után 7-14 nap elteltével elnyeri természetes színét, a pigmentált szálak beleolvadnak a környező szőrszálak közé és senki nem fogja megmondani,hogy tetoválásról van szó.

Tekintsd meg munkáinkat a KÉPRE kattntva!

Microshading:

A microshading egy új eljárás , amivel nagyon természetes púderhatású szemöldököt tudunk alkotni. Kézi eszközzel készül, akár a microblading szálak. Különböző tűcsoportokat használva szép, pixeles hatású , lágy, porhatású szemöldököt tudunk készíteni. Minden bőrtípusnál szép eredményt lehet elérni vele!

Tekintsd meg munkáinkat a KÉPRE kattntva!

Púder hatású szemöldök:

Ez a fajta tetoválás a legújabb trend a szemöldök formázásban. Hangsúlyosabbá teszi a szemöldököt, mégis megőrzi természetességét. Színátmenetesen készül, nincs éles keret, – mint a hagyományos satírnál, – hanem lágyan,  púderszerűen emeli ki szemöldökünket.

Tekintsd meg munkáinkat a KÉPRE kattntva!

Hagyományos szemöldök satír:

A régi jól ismert technika, újra gondolva. Tömör, tartós, az erős kontúrokat szerető vendégeknek.

Tekintsd meg munkáinkat a KÉPRE kattntva!

Kombinált szemöldöktetoválások

Ha nem tudsz dönteni szálas és satíros szemöldöktetoválás között, esetleg a szálasnál kicsit karakteresebbet szeretnél, akkor a kombinált tetoválást Neked találták ki!

Nagyon sok verzióban készül, microblading+ microshading,  géppel készült szálak+ satír, esetleg a szemöldök teteje szálas,az alja satíros.. Mindenkinek személyre szabottan tudunk tanácsot adni a tökéletes hatásért!

Tekintsd meg munkáinkat a KÉPRE kattintva!

Szemhéj tetoválás:

Ha szereted, hogy hangsúlyozva van a szemed, de nem akarod minden reggel újra és újra rajzolgatni, ha nem akarod, hogy estére elkenődjön a festék, ha sokat könnyezik a szemed, ha kicsit már megereszkedett a szemhéjad és nehéz sminkelni akkor a szemhéjtetoválást Neked találták ki! Ez az egyetlen tetoválás, amely mindenkinek jól áll! Választhatsz csak felső kontúrt vagy alsó-felsőt, vékony szempillasűrítő vonalat,  vagy vastagabb tusvonalat, és akár több színnel is.

A szemhéj tetoválás akár készülhet lágyabban satír formában, – mintha szemhéjpúderrel ki lenne festve a szemünk. Erre számos technika, és szín áll rendelkezésünkre. Csak a képzeletünk szabhat határt.

Tekintsd meg munkáinkat a KÉPRE kattintva!

Szájtetoválás:

Az ajkak hangsúlyozásával, élénkítésével az egész arc harmonikusabbá válik. Az ajkak satírozása hangsúlyt ad a szájnak, miközben korrigálja az esetleges szabálytalanságot, asszimmetriát. Természetesen, ahogy a sminkkel, úgy a szájtetoválással is befolyásolható a szájforma illetve optikailag növelhető a mérete. Semlegesíteni lehet az ajkak kékes vagy barna színét, és élénkíteni az esetleges halvány, egyenetlen körvonalát.

Tekintsd meg munkáinkat a KÉPRE kattintva!

Teljes arc sminktetoválása:

A smink is akkor teljes, ha a szemöldök,  a szem és a száj is megfelelően hangsúlyozva van,  színekben és stílusban is harmonizálnak egymással.

Természetesen nem mindenki szeretné ezeket a tetoválásokat egy nap alatt elkészíttetni,  de ha mégis kedvet kaptál, kattints ide 🙂

Tekintsd meg munkáinkat a KÉPRE kattintva!

Jelentkezz be hozzánk!

Várunk sok szeretettel!