Minden típusú sminknek látványos kiegészítője a műszempilla és vannak olyan alkalmak, amikor elengedhetetlen!

1D-2D-3D-4D-5D-6D és mega volume pilla: A természetes szempillasor ívét követve különböző íveltségű, hosszúságú és vastagságú műszempillákat helyezünk fel szálanként, speciális ragasztó segítségével a vendég saját szempilláira. A felhelyezett pillák vastagabbá, sűrűbbé és hosszabbá teszik a saját szempillákat, miközben természetes, egészséges hatást nyújtanak.

A legújabb fejlesztésű szempillákkal már sűrű, vékony, puha és bolyhos pillák készülhetnek attól függően,hogy egy szempillára hány szál műszempillát ragasztunk. A Volume Lashes technikával, amely eredileg Oroszországból származik, akár 3-4-5-6 -8 vékony, extra könnyű szál felhelyezhető egy szál szempillára! Gyönyörű dús hatású szempillákat lehet létrehozni vele, ami nem kényelmetlen, nem kell megszokni, mert viselőjük saját szempilláinak érzi őket. 3-4 hetente elég pótolni a kihullott szálakat. Próbáld ki  a Volume Lashes pillákat!

A tincses műszempilla tincsei 5-6 szál összecsomózásából alakulnak ki. A tincseket speciális ragasztóval rögzítjük a saját szempillához. Alkalomra való, nem tartós viselésre!

Galéria

A galéria megnyitásához kattints a képre

Jelentkezz be hozzánk!

Várunk sok szeretettel!