Mondj nemet a felesleges szőrszálakra, a fájdalmas gyantázásra, a napi borotválkozásra!

Gyere Hozzánk, simára, szőrmentesre varázsoljuk a kényes területeket a testeden és/vagy arcodon!

Számtalan gép van a szépségipari piacon, sokan nem igazodnak ki, hogy milyen kezelést válasszanak, vagy épp melyik kozmetikushoz menjenek szőrtelenítésre vagy pigment-kezelésre. Mi segítünk Neked!

Fontos tudnod, hogy a 90-esek években forgalomban lévő gépek nem azonos technikai adottságokkal rendelkeztek, mint a mostani, profi szőrtelenítő gépek. A régi szőrtelenítők akár meg is égethették a bőrt alacsony intenzitás mellett is, sok esetben nem volt elegendő a bőr hűtése és kellemetlen érzetet váltottak ki.

 

Ma már magasabb intenzitású, megfelelő hűtésű és hatékonyabb IPL készülékek közül válogathatunk, azokon belül is, ami gyorsabb és látványosabb eredményt garantál, az ELOS –gépek közül kerül ki.

Ez a technika ötvözi a villanófényt a rádiófrekvenciával.

Hogyan is működik a gép? Vannak ún. kromofor anyagok melyek képesek elnyelni a villanófény atomjait, melyek aztán szabályozott módon, bénítva a szőrsejtek osztódó sejtjeit, lelassítják és inaktivizálják a szőrtüszőt hosszú távra. Ez a hosszú táv akár 3-5 évet is jelenthet.

Az eredményesség és a pontos területbehatárolás a rádiófrekvenciában rejlik, mivel a villantás során sokkal pontosabban nyelődik el a célzónában az energia.

Szőrtelenítés esetében, egyharmad idő alatt meglátszik a kezelés eredménye a fent említett géppel történő kezelés esetén. Vagyis egyrészt kevesebbet fogsz fizetni a kezelésért illetve kevesebb alkalommal kell időt szánnod erre a területre, így sok-sok időt spórolsz.

A szőrtelenítéstől elkezdve az akne kezelésen át a pigment és hajszálérkezelésekre is eredményesen használható, sőt a kollagén és elasztin osztódást is befolyásolja, így megvalósul a fotorejuvenáció, azaz arcfiatalítás is ezzel a készülékkel.

A legideálisabb időszak a szeptembertől –áprilisig terjedő, amikor nem napozol, nem mész szoláriumba. Ettől eltérőek lehetnek bizonyos kezelt területek (intim területek, hónalj), ha ezeket nem éri közvetlenül nagy energiájú napfény a nyári időszakban sem. Az optimális fényvédelem a kezelés után kötelező, de minden esetben ellátunk tanácsokkal!

Válaszd akár ezt a kényelmes és hosszú távú szőrtelenítési formát, vagy a pigment foltok halványítását, akne kezelést vagy a fotorejuvenációt-arcfiatalítást, mindenben a segítségedre leszünk, és minden kérdésedre válaszolunk!

Jelentkezz be hozzánk!

Várunk sok szeretettel!