A kollagén felel bőrünk rugalmasságáért, ám az évek során a szervezetünkben található kollagén vízmegkötő képessége csökken, emiatt bőrünk elveszti rugalmasságát, és ráncosodni kezd. A kollagén indukciós terápia (dermaroller) tulajdonképpen fokozza a bőr kollagén termelését, s az újabb kollagén magasabb vízmegkötő képessége révén az arc újra fiatalossá, üdévé válik.

Ezt a bőrfiatalító eljárást egy Német plasztikai sebész dolgozta ki. A dermaroller használata során egy apró, de sűrű tűfelületű hengert görgetnek végig az arcon, s ezzel 0,5-2 mm-es mélységű mikro sérüléseket okozva beindul a bőr természetes regenerációs folyamata. A dermis átalakul, a III.tipusú kollagénből (alacsony vízmegkötő képességű) I. típusú (hidratált) keletkezik. 3-4 hónap után újraépül a rugalmas kollagén háló, feszessé válik az arcbőr, valamint összeszűkülnek a tágult pórusok, a besüppedt hegek kiemelkednek, és így az egész arc fiatalossá, üdévé válik.

A DERMAROLLER kíméletes bőrfiatalító megoldást nyújt:

tág pórusú bőrre

aknés hegek eltüntetésére

bárányhimlő után visszamaradt hegekre

idősödő bőrre, apró ráncokra

szeborreás bőrre

terhességi csíkok halványítására

pigmentációs problémákra

cellulit csökkentésére

Ajánlott 25-65 közötti korosztályba tartozó nőknek és férfiaknak is! A dermaroller kezelés után bőrpír jelentkezik, mely tapasztalataink szerint 2 napon belül általában teljesen elmúlik, és a bőr gyorsan regenerálódik. Kérjük, óvd a bőrödet a kollagén terápia utáni 6-8 hétben az erős napsugárzástól. A dermaroller kezelés hatására fokozódik a bőr kollagén termelése, így az arc megfiatalodik, a ráncok kisimulnak, a pórusok összehúzódnak, az aknék, a hegek finomodnak.

A kollagén indukciós terápiát nem lehet elvégezni, ha bármilyen aktív bőrbetegséged van (pl. akne, herpesz, ekcéma), mindaddig, amíg ez el nem múlik. Kizáró oknak számít a keloidra való hajlam, ha az elmúlt hat hónapban gyümölcssavas hámlasztásod volt, valamint Roacutan, (esetleg azzal analog hatóanyagú) gyógyszer szedése alatt és az azt követő 1 hónapban nem kezelhetünk dermarollerrel. Botox kezelést követően 1 héttel, ráncfeltöltés után a feltöltött területet kihagyva végezhető dermaroller kezelés. Ha volt már herpeszed, kérjük jelezd ezt a vizsgálat alkalmával, mivel a kezelést követően ez fellángolhat.

Jelentkezz be hozzánk!

Várunk sok szeretettel!