Hogyan ápold otthon a frissen elkészült sminktetoválásodat?

A gyors és sima lefolyású gyógyulás érdekében csak az általunk adott, illetve javasolt krémet, krémeket használd! Hidd el, már sok mindent próbáltunk ,teszteltünk és  a legjobbat szeretnénk Neked! Ezen kívül a teljes gyógyulásig semmilyen más krémet, vagy sminket (szemránckrém, szemhéjpor, szemspirál, szájfény, szemceruza) a kezelt felületre nem szabad használni. Csak pár napot kell kibírnod, hogy utána sokáig szép legyen a tetoválásod!

A tetoválás után keletkezett pörköt, sebet   tilos vakargatni, piszkálni,  magától kell, hogy leessen. A szembe nem szabad belenyúlni, a szájhoz kézzel hozzáérni. Mindig tiszta fültisztító pálcikával kenegesd a sminktetoválásodat és a tégelybe se nyúlj bele használt fültisztítóval, sem kézzel! Ajaktetoválás után kerüld a forró vagy csípős ételeket is!

Közvetlenül tetoválás után a pigment oxidálódik a bőrben, sokkal sötétebb lesz, elkezd pörkösödni, majd mikor az apró sebecskék leestek a kezelt területről, először nagyon halvány lesz, szinte nem is fog látszani. A kialakult színt 25-45 nap múlva fogod látni, addig kérlek légy türelemmel!

Szemhéj 3-8 nap, szemöldök 7-10 nap, szájnál 4-6 napig extra sötét varr is lehet a területen. Kérlek, ne kapargasd, ne szedegesd le, nem marad ilyen!!

A pörk leesése után a pigment színe szemnél kb: 20%-ot, szemöldöknél kb: 30-35%-ot, míg szájnál kb: 40-60%-ot világosodik.

A gyors és sikeres javulás érdekében be kell tartani a felvilágosításban elhangzottakat és legalább 15-20 napig mellőzni a következőket:  uszoda,  szauna, szolárium,  napozás, kozmetikai beavatkozás, műszempilla viselése..

Ne feledd, a sminktetoválás szépsége nagyban függ a megfelelő gyógyulási folyamattól. Ha mindent betartasz, biztos nem kell attól tartanod, hogy esetleg foltos lesz, vagy halvány!

Bármilyen kérdésedre szívesen válaszolunk
Beauty Box
+36204408888

Ha tetszett a cikk,

kérlek oszd meg ismerőseiddel!

Megosztás

Itt tudod megosztani a cikket!